About Reizen

We moeten allemaal breken met onze dagelijkse routine. Welnu, iedereen heeft een andere smaak om van zijn pauze te genieten, maar de beste manier om te genieten en tijd vrij te maken is vakantie. Het leven wordt vloeiender en gemakkelijker wanneer u op zoek bent naar verandering en daarom heeft SuperSaverMama een gemakkelijke en snelle manier voor alle klanten verzameld. Waarom kiezen voor een dure reis als u betere tarieven kunt krijgen.


Iedereen heeft een pauze nodig van zijn drukke leven en vakanties zijn de beste manier om er een te hebben. Iedereen geeft er de voorkeur aan alles op orde te hebben, of het nu een reis voor een vakantie of een huwelijksreis is, alles wat ze willen om een ​​beste ervaring te hebben. Luchtvaartmaatschappij en hotels spelen een belangrijke rol in hun hele reis. Het is gewoon een menselijke natuur om te zoeken naar comfortabele en betaalbare dingen. Je kunt merken van over de hele wereld vinden om ervoor te zorgen dat je beschikbaar bent met het beste voor je ervaring en reis. Hotels.com, Expedia, Vueling, Qatar Airways, HotelsClick, Hotwire, Avis, Flixbus, Amoma.com en Slagharen zijn de winkels die een geweldige ervaring bieden op het gebied van luchtvaartmaatschappijen en hotels.


De klanten vinden al deze aanbiedingen als zegeningen omdat de mogelijkheid dat ze deze deals kunnen gebruiken de moeite waard is om voor te gaan. Het gebruik van de beste en geschikte services die klanten kunnen bieden voor de tevredenheid waarnaar ze op zoek zijn, wordt altijd door hen gekoesterd. Iedereen wil veilig zijn. Ze komen met alle vragen om de beste en beste service te bieden. Deze klanten hebben aangename reacties nodig om hen een geschikte keuze voor hen te maken.

Hoe verander ik mijn vluchtgegevens?

Veranderingen in naam en datum kunnen worden toegestaan, afhankelijk van de tariefregels van het gekochte ticket. Helaas zijn er geen wijzigingen toegestaan ​​in de routes. U kunt voor vragen contact opnemen met hun callcenter of een verkoopkantoor in de stad bezoeken. Dergelijke wijzigingen houden een vergoeding in, evenals verschillen in tarief, indien van toepassing.

Wat als mijn vlucht wordt vertraagd / opnieuw gepatched / opnieuw gepland?

Ze kunnen elke vlucht die zij redelijk achten vanwege omstandigheden buiten onze controle, of om veiligheidsredenen of om commerciële redenen, wijzigen, annuleren, opnieuw plannen of uitstellen. Ze zullen proberen om van tevoren contact met u op te nemen om u op de hoogte te stellen van de wijziging van het vluchtschema. Het is daarom erg belangrijk dat u hen juiste contactgegevens verstrekt om ervoor te zorgen dat u hun melding ontvangt.

Hoe vroeg moet ik inchecken voor mijn vlucht?

Over het algemeen openen de incheckbalies anderhalf uur voor de geplande vertrektijd en bijna dertig (30) minuten voor de binnenlandse vertrektijd van de vlucht en vijfenveertig (45) minuten voor internationale lijnvluchten. Wij adviseren passagiers tijdig op de luchthaven te zijn om in te checken.

Waar kan ik mijn visum of reisvergunning krijgen? Kan ik geld terugkrijgen als ik niet kan inchecken of instappen vanwege immigratie / douane?

Neem contact op met de immigratie-autoriteiten van het land waar u naartoe reist. We kunnen u niet helpen een visum te verkrijgen, omdat we geen gezag hebben over immigratiekwesties. Het is de exclusieve verantwoordelijkheid van alle passagiers om de nodige reisdocumenten en goedkeuringen te hebben om naar alle landen van uw reis te vliegen. Als u het inchecken, immigratievergunning of instappen om immigratieredenen wordt geweigerd, kunnen luchtvaartmaatschappijen niet aansprakelijk worden gesteld en worden uw ticket (s) niet terugbetaald.

Bieden ze speciale faciliteiten of diensten aan?

Het belangrijkste is om dit minimaal 5 dagen voor vertrek te melden en te boeken via het callcenter. Zij zullen u helpen bepalen welke faciliteiten / diensten vereist zijn, welke van deze beschikbaar zijn op de betrokken luchthavens en eventuele toepasselijke heffingen. Houd er ook rekening mee dat de benodigde faciliteiten / services mogelijk niet altijd beschikbaar zijn op alle luchthavens. Als we niet de benodigde services / faciliteiten van derden kunnen verkrijgen, zullen we een terugbetaling uitvoeren, op voorwaarde dat de boeking en de kennisgeving 5 dagen voor vertrek via het callcenter worden gedaan.

Als ik mijn hotelboeking moet annuleren, worden er annuleringskosten in rekening gebracht?

Het annuleringsbeleid varieert van kamer tot kamer. U kunt uw boeking meestal annuleren of wijzigen tot 24 uur voor aankomst. U kunt het beleid van een hotel bekijken en of zij annuleringskosten in rekening brengen onder 'Hotelbeleid'. Deze informatie staat ook in uw bevestigingsmail. Houd er rekening mee dat niet-restitueerbare en andere 'speciale deal'-kamers andere voorwaarden kunnen hebben. U kunt specifiek kamerbeleid bekijken in de kolom 'Voorwaarden' naast 'Kamertype'

Hoe weet ik dat mijn boeking is geannuleerd?

Zodra u uw reservering heeft geannuleerd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de annulering. Controleer uw mappen voor inbox en spam / ongewenste e-mail. Neem contact met ons op als u geen e-mail ontvangt.

Hoe kan ik zien hoeveel het hotel gaat kosten?

Nadat u de data van uw verblijf heeft ingevoerd, worden de beschikbare accommodatietypes vermeld, met de tarieven duidelijk weergegeven naast hen. U zou kunnen zien dat hetzelfde type accommodatie een ander tarief heeft gebaseerd op het aantal personen dat verblijft, ongeacht of het ontbijt is inbegrepen en of de reservering kan worden geannuleerd.

Vereist het hotel een aanbetaling of een vooruitbetaling?

De meeste hotels vereisen geen aanbetaling of aanbetaling. Als dat het geval is, vindt u de details onder 'Hotelbeleid' op de pagina en in uw bevestigingsmail.

Hoe kunnen we extra bedden / babybedjes in de kamer krijgen voor kinderen?

Informatie over kinderen en extra bedden / babybedjes vindt u onder 'Regels van het hotel', let op: extra kosten voor kinderen, indien aanwezig, zijn niet inbegrepen in de reserveringsprijs, tijdens het online reserveringsproces kunt u vragen om een ​​extra bed / baby kinderbedje in het veld Speciale Verzoeken, als u uw kamer al hebt geboekt, klikt u op de link in uw e-mailbevestiging en op hun e-mailadres om een ​​extra bed aan te vragen. We raden u aan het hotel voor aankomst te bellen om uw verzoek te garanderen. U vindt de contactgegevens van het hotel in uw bevestigingsmail.

Zijn er medische diensten beschikbaar in de hotels?

Alle hotels hebben een dokter tijdens een 24-uurs oproep. EHBO-sets zijn beschikbaar in elk hotel.

Zijn er bedlinnen beschikbaar?

Ja, alle bedden hebben een volledige set linnengoed (lakens, quilt en kussens).

Wat is het verschil tussen een tweepersoonskamer en een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden?

Een tweepersoonskamer heeft een tweepersoonsbed. Een tweepersoonskamer heeft twee eenpersoonsbedden.

Zoeken naar een comfortabele, ontspannen omgeving en diensten is de eerste prioriteit voor iedereen. Het idee om al de gewenste rusttijd naar keuze met korting te hebben is geen droom, omdat de codes die door de winkels worden verstrekt het leven levendig maken voor hun klanten. De winkels en merken hebben hun deel van het werk gedaan, nu is het jouw beurt om een ​​goede service voor jezelf te kiezen.


Breng je besparingen naar het volgende niveau

Koop de trending deals van vandaag en Save Big

Tophandelaren